Mijn aanpak

Mijn aanpak om zeer ingewikkelde materie, zowel in het Nederlands als in het Engels, begrijpelijk en onderhoudend maken is gebaseerd op jarenlange ervaring. Gedreven door een niet aflatende drang om gecompliceerde begrippen en wetenschappelijke taal voor een breder publiek toegankelijk te willen maken, word je steeds vindingrijker. Schrijven is voor mij een creatieve bezigheid, bijna een drift. Er leeft een sterke wil dat er iets moois van gemaakt moet worden. Als documentalist en onderzoeker weet ik dat feiten en duiding voorop horen te staan, maar ook dat het belangrijk is dit te verpakken in een aantrekkelijke stijl, zodat het een prettig leesbaar geheel wordt voor de lezer.

Correcties op bestaande teksten
Het schrijven van een goede tekst – zeker als het een inhoudelijke of een wetenschappelijke tekst betreft – is een tijdrovende bezigheid. Bovendien blijkt vaak dat zelfs na herhaald nakijken er toch nog fouten in te vinden zijn. AmstelKeur kijkt uw tekst na op spel-, stijl- en grammaticale fouten. Zo bent u verzekerd van een correcte Nederlandse of Engelse tekst. Indien de tekst niet voldoet, kan de tekst worden herschreven in een prettig leesbare tekst.

SEO-teksten
Een inhoudelijke website kan ook een aantrekkelijke website zijn. Het zijn niet alleen de kernwoorden of kernbegrippen die bepalend zijn voor een goede SEO-tekst. De webtekst moet ook uitnodigend zijn om te lezen en de aandacht van de bezoeker van de website vasthouden. Voor een bescheiden uurtarief herschrijf ik bestaande webteksten tot gedegen SEO-teksten.

Opdrachten en levertijden
Als u op werkdagen voor 15:00 uur tekstopdrachten per e-mailbericht doorgeeft, krijgt u dezelfde dag nog een reactie. De levertijden hangen af van de lengte en de moeilijkheidsgraad van de teksten, artikelen of rapporten. Tijdens een gesprek of per e-mailbericht kan ik u al snel uitsluitsel geven over de levertijd.

 

© Henk van der Keur | 2015